Beskrivelser af hold

Crossgymløb – mandag og onsdag

CrossGymLøb er kombineret løbetræning og forskellige former for funktionel styrketræning. Efter en kort fælles opvarmning løber vi en tur hen til og rundt i en af de nærliggende parker, hvor vi undervejs laver forskellige former for funktionel styrketræning. Holdet har fokus på løbeglæde, fællesskab og gode grin – ikke på tempo. Vi løber normalt 2-3 km med indsatte pauser og aktiviteter, så alle kan være med.

Træner på holdet: Rikke Bachmann

Mødested: KU.BE. Dirch Passers Allé 4, 2000 Frederiksberg

OBS der vil ikke være mulighed for at benytte KU.BEs toiletter og andre faciliteter, ligesom der ikke vil være opbevaringsmulighed for værdigenstande – telefon, pung, nøgler mm.

yoga – midlertidig udendørstræning om onsdagen og torsdagen

Yoga i Sportsklubben 2000 tager udgangspunkt i Hatha Yoga og krydres med flow- og puls-elementer samt øvelser inspireret fra øvrige yoga-genrer. Der er fokus på teknik og åndedræt og der er garanti for en effektiv og varieret træningsform samt mærkbart og øget velvære i kroppen.

Træner på holdet: Heidi Kynde Nielsen

Sted: Græsarealet på Frederiksberg Hospital på hjørnet af Nyelandsvej og Ndr. Fasanvej

Bemærk at onsdagsholdet sandsynligvis ændres til et morgenhold om mandagen, når det bliver muligt at træne indendørs.

motionsboksning – midlertidig udendørstræning om tirsdagen

Motionsboksning er max gas! På holdet vil du kunne prøve kræfter med tekniske øvelser såsom jabs, hooks og uppercuts, samtidig med at du får opbygget en stærk krop gennem styrke- og konditionsøvelserne. Holdet er for dig der vil presse dig selv og ikke er bange for at svinge sjippetorvet en gang imellem. Alle er velkommen!

Træner på holdet: Ida Vendelø Jørgensen

Sted: Græsarealet på Frederiksberg Hospital på hjørnet af Nyelandsvej og Ndr. Fasanvej