Beskrivelser af hold

Crossgymløb 

CrossGymLøb er kombineret løbetræning og forskellige former for funktionel styrketræning. Efter en kort fælles opvarmning løber vi en tur hen til og rundt i en af de nærliggende parker, hvor vi undervejs laver forskellige former for funktionel styrketræning. Holdet har fokus på løbeglæde, fællesskab og gode grin – ikke på tempo. Vi løber normalt 2-3 km med indsatte pauser og aktiviteter, så alle kan være med.

Der er hold to hold om ugen.

Instruktøren på holdene er Rikke Bachmann.

Mandag kl. 19.15-20.15 mødes vi ved KU.BE, Dirch Passers Allé 4, 2000 Frederiksberg.

Onsdag kl. 19.30-20.30 mødes vi ved KU.BE, Dirch Passers Allé 4, 2000 Frederiksberg.

Ved KU.BE er der mulighed for at benytte toiletter og andre faciliteter, ligesom der er opbevaringsmulighed for værdigenstande – telefon, pung, nøgler mm.

yoga – hatha og ashtanga 

Hatha Yoga i Sportsklubben 2000 er krydret med flow- og puls-elementer samt øvelser inspireret fra øvrige yoga-genrer. Der er fokus på teknik og åndedræt og der er garanti for en effektiv og varieret træningsform samt mærkbart og øget velvære i kroppen.

Ashtanga Yoga er et dynamisk yogasystem, der synkroniserer åndedræt med en serie stillinger – asanas – og giver øget fleksibilitet, styrke, udholdenhed, balance, åndedrætskontrol og afspænding. Udøvelsen af asanas begynder med gentagelse af Surya Namaskar (Sol-hilsen) A og Surya Namaskar B efterfulgt af en stående og en siddende sekvens.

Ashtanga Yoga lægger vægt på følelsesmæssig, mental fleksibilitet og styrke. Asanas påvirker ikke kun vores muskler, men også vores følelser og muliggør renselse.

Der er to yogahold om ugen.

Trænerne på holdene er Katrine Johnsen og Giorgia Monteleone.

Tirsdag kl. 17.00-18.00 ved København Karateklubs lokaler på Bernhard Bangs Alle 27, 2000 Frederiksberg.

Søndag kl. 10.30-11.30 ved København Karateklubs lokaler på Bernhard Bangs Alle 27, 2000 Frederiksberg.

Ved København Karateklub er der adgang til omklædningsrum samt en hygge lounge, hvor medlemmer kan sidde sammen efter træning.

motionsboksning 

Motionsboksning er max gas! På holdet vil du kunne prøve kræfter med tekniske øvelser såsom jabs, hooks og uppercuts, samtidig med at du får opbygget en stærk krop gennem styrke- og konditionsøvelserne. Holdet er for dig der vil presse dig selv og ikke er bange for at svinge sjippetorvet en gang imellem. Alle er velkommen!

Der er tre hold om ugen.

Trænere på holdene er Ida Vendelø Jørgensen og Eldar Shay.

Tirsdag kl. 17.00-18.00 ved København Karateklubs lokaler på Bernhard Bangs Alle 27, 2000 Frederiksberg

Søndag kl. 9.30-10.30 ved København Karateklubs lokaler på Bernhard Bangs Alle 27, 2000 Frederiksberg

Ved København Karateklub er der adgang til omklædningsrum samt en hygge lounge, hvor medlemmer kan sidde sammen efter træning.