Bliv medlem

Indmeldelse

Du melder dig ind i Sportsklubben 2000 via knappen herunder:

I Sportsklubben 2000 har vi tre medlemskaber, der alle sammen giver adgang til alle aktiviteter hver uge – uden ekstra betaling. 

Standard medlemskab
For dig med den travle hverdag, der ønsker et fleksibelt og varieret træningstilbud på Frederiksberg. 

Medlemskabet koster 259 kr. om måneden.

Studie medlemskab
Som studerende kan du få 20% på dit medlemskab, og altså nøjes med at betale 209 kr. om måneden.

Du skal melde dig ind som standard medlem via “Bliv medlem her”. Når du så har modtaget en ordrebekræftelse på mail, skal du sende den samt et billede af gyldigt studiekort til Jens Højberg på jh@fiu-frederiksberg.dk. Jens vil efterfølgende overflytte dig til studiemedlemskabet, og tilbagedatere det til oprettelsesdatoen.

Herefter kører alt automatisk. Din næste kontingentindbetaling vil blive reguleret i forhold til, at du har betalt for fuldt medlemskab i forbindelse med din indmeldelse.

Forælder-teenager medlemskab
Til de af vore medlemmer der har lyst til at træne sammen med deres børn, tilbyder Sportsklubben 2000 nu et forælder-teenagermedlemskab til 359 kr. om måneden.

Man tegner et forælder-teenager medlemskab via “Bliv medlem her”.

Forælder-teenager medlemskabet gælder for ét barn i alderen 12-16 år, og barnet skal altid være i følgeskab af den forælder, der har tegnet medlemskabet.

 

Ved indmeldelse tilmeldes aftalen DIBS (betalingskort), og du betaler frem til første automatiske trækning, som er den første bankdag i kommende måned. Herefter bliver den månedlige ydelse automatisk trukket fra medlemmets betalingskort i begyndelsen af hver kalendermåned.

Opsigelsesfristen er løbende måned plus en måned. Se desuden vore Medlemsbetingelser.

Har du spørgsmål til medlemskabet er du meget velkommen til at kontakte projektleder Jens Højberg på jh@fiu-frederiksberg.dk.