Sportsklubben 2000

Sportsklubben 2000 er et fleksibelt idrætstilbud på Frederiksberg, der henvender sig til dig med en travl hverdag. Vores træningstider er tilpasset familie og job, og du kan shoppe rundt imellem vores forskellige træninger og aktiviteter, så meget du vil. (Se beskrivelsen af vores hold)

I Sportsklubben 2000 binder du dig ikke til en aktivitet uge efter uge på samme ugedag. Som medlem i Sportsklubben kan du skifte mellem aktiviteterne på de forskellige ugedage, så du den ene uge tager en time yoga og ugen efter giver den gas til CrossGymLøb eller Motionsboksning.

Men selvom vi har en fleksibel tilgang til det at dyrke idræt og motion, betyder det ikke, at vi slækker på kvaliteten. Tværtimod lægger vi os i selen for kun at hyre de bedste instruktører, der ikke bare har masser af erfaring, men også kan skabe god stemning på holdene.

Sportsklubben 2000 handler dog ikke kun om idræt og motion – vi sørger for at der også er fredagsbar, tema-aftener, sommer- og julefest og hyggelige familiedage på programmet.

I Sportsklubben 2000 har vi tre medlemskaber, der alle sammen giver adgang til alle aktiviteter hver uge – uden ekstra betaling. 

Standard medlemskab – 259 kr. om måneden.
For dig med den travle hverdag, der ønsker et fleksibelt og varieret træningstilbud på Frederiksberg.

Studie medlemskab – 209 kr. om måneden.
Som studerende kan du få 20% på dit medlemskab, mod fremvisning af gyldigt studiekort.

Forælder-teenager medlemskab – 359 kr. om måneden.
Til de af vores medlemmer der har lyst til at træne sammen med deres børn, tilbyder Sportsklubben 2000 et forælder-teenagermedlemskab. 

Nøgleordene i Sportsklubben 2000 er:

  1. Kvalitet
  2. Fleksibilitet
  3. Tilgængelighed. 

Sportsklubben 2000 hører under Frederiksberg Idræts-Union og er støttet af Bevæg Dig For Livet Frederiksberg.