Trænere

Vores dygtige trænere!

Laura Valentin Hansen

Laura Valentin Hansen

Instruktør på Dancefit

Mit navn er Laura, jeg er 21 år, og er idrætsstuderende på Københavns Universitet – og så er jeg uddannet Dance-instruktør fra DGI.

Jeg elsker at danse! – Og det har jeg gjort så længe jeg kan huske.

Jeg har fået æren af at ryste hofterne, få sved på panden og ikke mindst et kæmpe smil på læben – sammen med jer!

Jeg har danset lidt forskellige stilarter, hvilket vil komme til udtryk i timerne. DanceFit vil bære præg af latin, funk, reggaeton og hiphop.

DanceFit er for alle, og det vigtigste er at mærke danseglæden, og få sved på panden!

Dans giver glæde, energi og overskud – og det er lige præcis keywords for mine kommende holdtimer i DanceFit! Niveauet er tilpasset, så ALLE kan være med!

Heidi Kynde Nielsen

Heidi Kynde Nielsen

Instruktør på Yoga

Jeg er 51 år og uddannet fysioterapeut. Min store passion er arbejdet med sundhed, krop & bevægelse. Jeg er efteruddannet i mange forskellige træningskoncepter og har 25 års undervisningserfaring. Min egen fritidsinteresse er Rope Skipping.

Men jeg lover, at yogatimerne ikke bliver kedelige og glæder mig til, at du får øjnene op for, at træningen bliver “et must” for dig.

Ida Vendelø Jørgensen

Ida Vendelø Jørgensen

Instruktør på Motionsboksning

Halløj derude! Mit navn er Ida (26 år) og jeg er jeres instruktør på motionsbokseholdet. Når jeg ikke er det, studerer jeg på den humanistiske og samfundsvidenskabelige idrætskandidat og dyrker selv motionsboksning.

Jeg har været interesseret i kampsport siden jeg var 12 år, hvor jeg i mange år dyrkede og konkurrede som karateudøver. Jeg synes kampsport er den fedeste træningsform der findes og jeg glæder mig til at vise dig det.

Rikke Bachmann

Rikke Bachmann

Instruktør på CrossGymLøb

Jeg er årgang 1970, er en erfaren løber og har løbet et utal af motionsløb herunder marathons. Jeg er DAF og DGI certificeret løbetræner med speciale i nyløbere og 5-10 km distancen.

Desuden har jeg arbejdet som personlig træner de sidste to år, ligesom jeg er uddannet styrkekonsulent, eksamineret life coach og vejleder i positiv psykologi.

Sandra Lehrmann

Sandra Lehrmann

Instruktør på Crosstraining

Jeg er 33 år og har dyrket crossfit siden 2008 ca, lidt on/off. Jeg har Crossfit Level 1 trainer uddannelsen og et vægtløftningskursus og derudover uddannelse som personlig træner, kostvejleder, sportsmassør og sportsterapeut. Jeg har også en bunke uddannelser inden for fitnessbranchen og inden for Les Mills (Bodyjam, Bodyflow, Bodycombat, Sh’Bam, Barre)

Min baggrund ligger i gymnastikken og jeg har undervist i dette siden jeg var 13 år gammel – så jeg kan fejre 20-års jubilæum som instruktør i år.