Trænere

Vores dygtige trænere!

Heidi Kynde Nielsen

Heidi Kynde Nielsen

Instruktør på Yoga

Jeg er 51 år og uddannet fysioterapeut. Min store passion er arbejdet med sundhed, krop & bevægelse. Jeg er efteruddannet i mange forskellige træningskoncepter og har 25 års undervisningserfaring. Min egen fritidsinteresse er Rope Skipping.

Men jeg lover, at yogatimerne ikke bliver kedelige og glæder mig til, at du får øjnene op for, at træningen bliver “et must” for dig.

Ida Vendelø Jørgensen

Ida Vendelø Jørgensen

Instruktør på Motionsboksning

Halløj derude! Mit navn er Ida (26 år) og jeg er jeres instruktør på motionsbokseholdet. Når jeg ikke er det, studerer jeg på den humanistiske og samfundsvidenskabelige idrætskandidat og dyrker selv motionsboksning.

Jeg har været interesseret i kampsport siden jeg var 12 år, hvor jeg i mange år dyrkede og konkurrede som karateudøver. Jeg synes kampsport er den fedeste træningsform der findes og jeg glæder mig til at vise dig det.

Rikke Bachmann

Rikke Bachmann

Instruktør på CrossGymLøb

Jeg er årgang 1970, er en erfaren løber og har løbet et utal af motionsløb herunder marathons. Jeg er DAF og DGI certificeret løbetræner med speciale i nyløbere og 5-10 km distancen.

Desuden har jeg arbejdet som personlig træner de sidste to år, ligesom jeg er uddannet styrkekonsulent, eksamineret life coach og vejleder i positiv psykologi.